Träning ska vara både roligt och givande

Att träna för att gå ner i vikt eller få stora muskler är vanligt, det är många som glömmer av att träning ska vara roligt också. Därför tänkte jag idag prata om en rolig träningsvariant, det ska handla om företaget Zoe Make Your Style och de danskurser i Norrköping som erbjuds.

Jag skulle inte vilja säga att jag är den personen som älskar träning, det är vad jag hade sagt om du frågade mig för ett år sedan. Idag älskar jag att träna och röra mig, dock tycker jag inte om alla typer av träning. Det viktigaste för mig är inte att bli störst och starkast utan det som är viktigt för mig när det kommer till träning är att det ska vara roligt, man ska ha kul under tiden man tränar och inte bara när man ser resultatet. För snart åtta månader sedan provade jag att gå på en kurs i bugg hos företaget Zoe Make Your Style och jag blev förälskad direkt, jag kan komma i form samtidigt som jag få dansa och ha roligt. Hon som håller i kurserna brinner verkligen för dansen och hennes glädje strålar utåt och smittar av sig, det gör hela grejen ännu roligare. Att ha en instruktör som instruerar med glädje medför glädje till oss deltagare. Jag har verkligen hittat den typen av träning som jag kommer fortsätta med länge och antagligen tycka är lika kul under hela tiden, jag rekommenderar er verkligen att testa en av hennes danskurser i Norrköping om du också är sugen på träning som samtidigt är rolig.