Hemstädning i Nacka går som en dans

Hejsan på er

Vissa människor kan undra hur jag kan jobba med hemstädning eftersom man ju alltid har sitt eget hem att städa också. Men saken är den att jag tycker att det är ganska roligt och har alltid tyckt det. Jag jobbar för en firma som erbjuder hemstädning bland annat i Nacka och jag trivs jättebra. Ofta så brukar jag dessutom ha musik i öronen och om jag är ensam i hemmet så går jag ofta och sjunger.

Sång och dans är något av det jag mår allra bäst av och ofta är städningen lite av en dans, man kan ofta dansa omkring i alla fall och sjunga. Oftast gör vi ju hemstädning när familjerna är i skola och på jobb och då kan jag sjunga bäst jag vill. Även om andra sagt till mig att jag sjunger bra när de hört mig sjunga, men jag är alldeles för blyg för att sjunga för sjunga för andra liksom medvetet. Jag skulle inte kunna stå på en scen och göra det, även om jag ibland kan undra vad som hänt om jag vågat. Samtidigt är jag inte den som trivs särskilt bra med uppmärksamhet och jag har ingen längtan efter att bli känd. Jag tycker bara det verkar vara jobbigt att alla ska vilja veta allt om dig, vad du gör och vad du inte gör. Då sjunger jag hellre bara för att det gör mig glad.

Jag har vissa adresser som är mina som jag alltid städar hos och det är verkligen att föredra, för då vet jag vart allt finns och vet snart hur lång tid de olika rummen tar och så. Man lär sig också vad familjerna uppskattar lite extra och för de är det ju en trygghet att det alltid är samma person eller personer som kommer och gör hemstädning hos dem. Ha nu en fortsatt fin dag kära ni!