För dig som behöver hjälp av ett städföretag i Uppsala

Hej på er, roligt att se att det är så många som läser mina inlägg numera. Jag tänkte idag ta tillfället i akt och rekommendera ett företag som jag verkligen tycker om. Det handlar om företaget Bra Vård SAVO AB som är ett städföretag i Uppsala som hjälper mig med storstädning några gånger per år.

När jag och min man fick vårt första barn märkte vi hur tidskrävande det är med småbarn och hur lite tid vi fick över till annat. Missta mig inte, jag älskar vår dotter över allt annat men ibland kan hon vara väldigt tidskrävande. Man fick inte längre samma tid över till att ta hand om hemmet lika mycket som man kanske ville men det var så det fick bli. Eftersom varken jag eller min man tycker om att ha det smutsigt omkring oss så vi valde att söka upp ett städföretag i Uppsala som kunde hjälpa oss lite extra i hemmet. Det här företaget verkade kompetent och trovärdigt så vi valde att anlita dem för storstädning varannan månad för att kunna få den uppfräschning vi var ute efter. Vi valde att anlita dem för storstädning eftersom det är mycket mer tidkrävande än att bara städa undan lite, de fick därför hjälpa oss med att grundstäda hela lägenheten med jämna mellanrum. De har hjälpt oss att storstäda nu i snart ett halvår och vi blir lika nöjda varje gång de varit här, de erbjuder otroligt bra städning och har en god kundservice. Men det här sagt kan jag verkligen starkt rekommendera detta städföretag i Uppsala för er som skulle behöva en hjälpande hand med städningen.