Det perfekta hunddagiset för min hund

God morgon, god middag, god kväll, helt beroende på när du läser det här inlägget. Jag har på senare tid märkt att ni verkligen tycker om de inlägg där jag rekommenderar olika företag, vilket resulterar i att ni idag ska få en rekommendation av företaget Stay and Play Hundcenter AB.

Det här är ett företag som driver ett hunddagis i Vallentuna med omnejd där min hund spenderar sina dagar på när jag är på jobbet. Jag har haft min hund där i snart två år och allting har alltid fungerat som det ska, min hund trivs med både de andra hundarna och med personalen. De har verkligen anpassat så mycket för att min hund ska kunna trivas och ha kul på sitt hunddagis i Vallentuna, det var till en början lite krångligt eftersom min hund tyckte det var lite jobbigt med ny omgivning och nya hundar. Under de här två åren har min hund blivit mycket mer bekväm och kan i dagsläget spendera dagarna med de andra hundarna utan problem, det var till stor hjälp att vi fick den anpassningen vi behövde i början. Ni kanske vill veta lite mer i detalj vilken typ av anpassning jag pratar om, det handlar om att min hund blev satt i ett hundrum med en hund som hon fick lära känna först så att hon kunde bli bekväm i hela situationen. Om du skulle behöva placera din hund på ett hunddagis i Vallentuna med omnejd under dagarna kan jag verkligen rekommendera det här företaget att du ska veta att din hund är i goda händer och får den anpassningen den behöver.